Jump to content
ses

Автомивка Моториста, Младост4

Recommended Posts

ses   
ses
Пост #7080 -

Здравейте,

 

Приятелката ми имаше неблагоразумието да посети конкретната мивка намираща се в София.

По принцип комплексно миене там е 17лв, но на нея са и казали, че цената е според това колко е мръсен автомобила. В случая не беше много мръсен, както отвън така и от вътре.

Е...на нея и взели 20лв, защото според техните представи бил много мръсен...

2 дни след мивката се качвам аз да шофирам, при което виждам, че предния прозорец е изтрит с видимо мокър парцал, т.к. по целият имаше следи от кърпата с която е търкано.

За жалост това ме уцели в момент, в който бях нервиран и понеже са ми близо реших да се отбия да им покажа как са си свършили работата.

Отидох и човека, измил колата веднага дойде и попита с какво може да е полезен, при което му показах как си е оставил ръцете и как това не струва 20лв, а неговият отговор беше:

"Така е защото беше много мръсен" 

След като се развиках се показа и човека, при който се плаща за услугата (сиг шефа), седна и започна да гледа и да пита какъв е проблема...обясних му всичко и той ми отговори, че можело просто да кажа, че прозореца е мръсен, а не да правя сцени...

С тези думи ми показа, че и той е кретен и няма смисъл да се разправям повече. Тръгвайки си му споделих, че имам няколко коли, които повече няма да стъпят там.

Той ми пожела лек ден и повече усмички ?!?, а аз да си намери читави работници + няколко майни на ум  ?

 

Предишният път когато остаяях колата (отново комплексно), всичко беше що годе добре измито и изчистено с изключение на глупостта, която са направили...

Имах неотваряно 0.5л шише с вода в джоба на вратата и след мивката шишето го нямаше, а ми бяха оставили тяхно с реклама/флаер на тяхната мивка, та се зачудих какво им пречеше вместо да разменят тяхната вода с моята, защо просто не оставиха и тяхната вода в колата...

 

Който смята да им ползва услугите да има предвид, че трябва да се пазари за цената и да знае, че ще си даде парите на вятъра.

 

Със здраве.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

×