Jump to content
shaft

Правилата на форума. Прочети преди да пишеш!

Recommended Posts

shaft   
shaft
Пост #5 -

Целта на този форум е да обедини на едно място възможно най-много полезна информация, касаеща автомобилите от марката Hyundai.

 

Регистрирайки се във форума, вие се съгласявате да спазвате неговите правила и Ви е ясно, че тяхното нарушаване не е в интерес на никоя от страните. Бъдете толерантни! Ако не ви харесва как е зададен някой въпрос от потребител на форума не бързайте с критиките, а помислете как можете да помогнете на питащия. Hyundai се ползва от всякакви хора, включително и недостатъчно грамотни и не всеки от тях може да зададе адекватно въпросите си.

Заядливи и обидни мнения не се толерират и ще бъдат изтривани, а авторите им ограничавани. Ако нямате какво да споделите по зададения въпрос или нова тема не пишете празни приказки. Всяко изразено мнение в този форум става част от него и авторът не може да има претенции за авторско право над материалите, думите и съдържанието, което е публикувал.

 

Никоя част под каквато и да било форма от съдържанието на този форум (Хюндай Клуб България) не може да бъде копирана или публикувана където и да е в интернет пространството (Фейсбук/Facebook или други форуми) без писмено съгласие на администратора на форума или авторът на съответния материал. Разрешава се публикуване на препратки/линкове към съответното съдържание, но не и директното му копиране и разпространение. Никой няма право да си присвоява чужди заслуги!

 

Администрацията на форума не носи отговорност и не е ангажирана по никакъв начин с позицията на авторите на мнения и/или цитати и не носи отговорност за тях. Всички публикувани текстове във форум Hyundai Club Bulgaria изразяват единствено мнението на съответния автор.

 

Не се допускат съобщения с откровено рекламна цел. Това не означава, че не можете да изразите мнението си за дадена марка гуми, акумулатори, масла, горива или други подобни, както и да споменавате наименования на бензиностанции, магазини и т.н.
 

Ползвайте търсачката на форума преди да пуснете нова тема. Публикуване на дублиращи теми е нежелателно, както и публикуване на теми в произволен раздел. Структурата на форума е достатъчно подробна, като под всеки раздел има описание на тематиката му. Ако все пак откриете пропуск не се колебайте да информирате администрацията.  Публикуването на теми, които не касаят марката Hyundai няма да се толерират.
 

Молим Ви да уважавате администрацията на форума, в това число и всички модератори, както и техните мнения, препоръки и предупреждения. Те са тук, за да помогнат на всички ползватели на марката да намерят трибуна, от която да споделят своя опит, полезен съвет или важно откритие. Ако имате колебания по даден въпрос, чувствате се обидени от нечие мнение или искате нещо друго обърнете се към някой от тях. Избягвайте обсъждането на действията на администрацията.
 

Моля не посещавайте форума, ако не сте съгласен с правилата му и/или действията на администрацията тук.


1. Правата на потребителите на Хюндай Клуб България:
  1.2 Всеки гост на форума има право да се регистрира.
  1.3 Всеки гост на форума има право свободно да чете достъпното за него публично съдържание на форума.
  1.4 Всеки регистриран потребител има право (освен в случаите, когато му е наложено наказание от администрацията на форума):
        • Да създава нови теми и мнения, да получава и изпраща лични съобщения, да се абонира за теми, както и да използва всички функционалности на форума, вкл. да създава анкети и да гласува във вече създадени такива.

        • Да използва снимка по желание в профила си, ако тя не съдържа порнографско, обидно или расистко съдържание. Същото се отнася и за потребителските имена.
        • Да помести определено съдържание в подписа си и да извършва всякакви настройки от потребителския си панел.
        • Българските граждани следва да пишат единствено и само на български език, използвайки кирилица. Шльокавицата е забранена със строг закон тук!
        • Чуждестранните граждани могат да ползват родния си език, използвайки родната си клавиатурна подредба.
 

2. Какво не се толерира във форума (за всички раздели).
        • Писането на различен от български език с различни от кирилица букви, освен ако потребителя е с чуждестранно гражданство и това възпрепятства писането на кирилица.
        • Публикуване на теми с неясно, неточно или противоречиво заглавие или съдържание, както и публикуване на мнения, които не са по темата или я разводняват.
        • Публикуване на мнения, съдържащи много иконки, с твърде много препинателни знаци, текстове с откровено заядлив текст, текстове и/или снимки подтикващи към нарушение и нарушаващи законите на Република България, както и такива, които намекват или изразяват расизъм, религиозна непоносимост или порнография. Публикуване на тема или мнение касаещи по пряк или косвен начин нелицензиран софтуер, както и публикуване на тема или мнение с невярно съдържание.
        • Регистрации на повече от едно потребителско име на един и същи човек.
        • Използване на рекламно име за никнейм (профил) или ползване на реклама в подписа на потребителя. При установяване на нарушение - профилът ще бъде изтриван незабавно.
 

3. Права на потребителите за разделите на Купува/Продава (не включва фирми и търговци).
  3.1 Всеки потребител има право безплатно да публикува обява в разделите: Купувам Hyundai, Продавам Hyundai, Продавам части за Hyundai, Продавам консумативи, Купувам/Продавам всичко. Публикуването на поне една снимка, значително ще улесни всеки потенциален купувач. Точната и ясна информация е задължителна.
  3.2 Задължително е в обявата да има посочени данни за връзка с продавача.
  3.3 Обявата може да се повдига (ъпва) през период не по-малък от 5 дни.
  3.4 Предназначението на съответните раздели в Купува/Продава касае само марката Hyundai, било то автомобили, консумативи или части, с изключение на раздел "Купувам/Продавам всичко".

  3.5. В разделите на Купува/Продава (не включва платените обяви) не се толерира публикуване на теми с рекламно съдържание, с откровено търговски характер, “повдигане“ на теми за период по-малък от 5 дни, публикуване на линкове към други сайтове с обяви, базари, търгове и ценови листи, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал или спецификации. Пускането на дублиращи се теми от едни и същи потребители, използващи един или няколко различни никнейма сащо не се допуска.

 


Партньорска програма за фирми, търговци и хора предлагащи услуги или стоки.
Форум Hyundai Club Bulgaria разполага с възможност за платени реклами. Целта на услугата е да генерира повече потенциални клиенти на нашите партньори, като цените са символични и генерирането на приход не е цел на на администрацията.
Информация, касаеща ценообразуването можете да получите от администрацията на форума или на телефон 0898 86 40 38. Заплатените такси се осчетоводяват и за всяка от тях се издава фактура. За по-дълги периоди се ползват отстъпки. Платените потребители могат да публикуват обяви в
  • в раздел "Реклама във форума";
  • в разделите "Купувам/Продавам" – закачена над обикновените обяви на останалите потребители;
Потребителите, публикували в платена тема могат да поместят текст, снимки, телефони, връзки към други интернет страници и всякакво рекламно съдържание, ненарушаващи законодателството на Република България, пряко свързани с предмета на дейност на потребителя, автор на рекламата.
Потребителите, публикували в платена тема могат да поместват рекламно съдържание в подписа си, съобразено с ограничението наложено за брой символи и размер на снимка, както и да “повдигат“ темата веднъж на всеки 24 часа.

 

 

Колеги, нека спазваме правилата на форума, да бъдем толерантни към другите и да си помагаме взаимно! В крайна сметка, това е целта на Хюндай обществото в България, както и на форум Хюндай Клуб България!

 

Благодарим Ви!

Хюндай Клуб България

  • Благодаря! 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×