Jump to content
RevengeForceX

Изгасване в движение и не пали след това?

Recommended Posts

RevengeForceX   
RevengeForceX
Пост #7711 - (Редактирано)

Здравейте искам да споделя и моя проблем от скоро от 2 седмици колата започна да изгасва в движение и то все като съм по инерция на свободна досега 3 пъти го е правила и след това не пали , но я бутам и след това си пали ... стартера върти перфектно дюзите са добре скоро ги преглеждах. Днес я закачихме на диагностика и показва следната грешка p0340 - Датчик позиция разпределителен вал/датчик фаза A – на вала на всмукателните клапани (единствен или на 1-ви ред цилиндри за V-образен двигател) –  неизправен датчик или прекъсната ел.верига мисълта ми е дали той има общо с това защото когато изтрия грешката пак се появява. 

 

Колата е Huyndai Elantra CRDI 2.0 113 к.с

Редактирано от RevengeForceX
Добавих информация

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
nennormalnoto   
nennormalnoto
Пост #7729 -

Здравей, колега. Има общо, да. Вероятно е самия датчик, не вярвам да е инсталацията. Най - добре го смени, не е скъп

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
RevengeForceX   
RevengeForceX
Пост #7858 -

Да ама не пак същата работа смених и двата на разпределителния и коляновия и пак не пали дори вече постоянно го прави и пак показва тая грешка P0340 без други придружаващи

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
rockton   
rockton
Пост #8060 -

Щом си сменил сензорите, значи има проблем в инсталация, конектори или двигателен контролер. Не е изключен и механичен проблем в в зацепването на ангренажа.

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
RevengeForceX   
RevengeForceX
Пост #8252 -

Здравей колега отново след толкова мъки искам да споделя какво направих значи като цяло проверихме за прескочил зъб ангренажа е наред проверихме дюзи , ГНП и клапана на рейката и няма никакви проблеми колата праща на контакт гориво сондата си работи вече съм безсилен какво може да е .. колата пали с спрей обезмаслител и работи всичко а така не иска и не иска 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

×